Ung dansker bomber i sejr til topholdet Genk

Joakim Mæhle scorede for anden gang i de seneste tre ligakampe for Genk, som slog Anderlecht 3-0 i Belgien.

Joakim Mæhle nyder stor succes i belgiske Genk, der topper Jupiler League i denne sæson, hvor han også har spillet Europa League.

Joakim Mæhle nyder stor succes i belgiske Genk, der topper Jupiler League i denne sæson, hvor han også har spillet Europa League.

GENK:Den tidligere AaB-spiller Joakim Mæhle viste igen målfarlighed, da han scorede for Genk i sejren over Anderlecht i den bedste belgiske række.

Genk vandt opgøret i Jupiler League 3-0 og kom dermed godt fra land i gruppespillet om mesterskabet i Belgien.

21-årige Joakim Mæhle bragte Genk foran 1-0 efter en halv time, da den danske højreback var fulgt med frem i angrebet og kom løbende og headede bolden i mål fra tæt hold.

Junya Ito øgede til 2-0 efter 55 minutter, og Anderlecht formåede ikke at komme tilbage i opgøret, og i stedet blev det 3-0 til Genk otte minutter før tid.

Det var Joakim Mæhles tredje ligamål og hans andet i de tre seneste kampe, efter at han tidligere i marts blev matchvinder i 1-0-sejren over Lokeren.

Derefter blev Mæhle senest noteret for et oplæg til mål i opgøret mod Zulte Waregem.

I Europa League er danskeren i denne sæson noteret for tre assister.

Den belgiske liga er skruet sammen på en måde, så det minder om den danske model i Superligaen, hvor der er et grundspil, og hvor der på et tidspunkt i sæsonen er gruppeinddelinger om de bedste placeringer og nedrykning.

Seks klubber spiller om det belgiske mesterskab og om pladserne i de europæiske turneringer.

Med sejren topper Genk med 35 point for en enkelt gruppekamp, og klubben har fem point ned til Standard Liege, der på andenpladsen også har været i aktion i gruppen en enkelt gang.

Club Brugge på tredjepladsen har 28 point og mangler at spille sin første kamp i gruppen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.