Trafikulykker

Ung knallertkører død efter trafikuheld i Hurup

Overså modkørende i venstresving

Knallertkører fløjet til Aalborg Universitetshospital for at blive behandlet. Helikopteren landede på Hobrovej. Foto: Kurt Bering

Knallertkører fløjet til Aalborg Universitetshospital for at blive behandlet. Helikopteren landede på Hobrovej. Foto: Kurt Bering

HURUP:En 18-årig lokal knallertkører er død efter en trafikulykke ved Hurup lørdag klokken 14.40. De pårørende er underrrettet.

Ulykken skete i Karensmindekrydset på hovedvej A11.

Den 18-årige kørte på sin knallert i nordgående retning på hovedvejen og passerede højre om en bil, der holdt tilbage for en modkørende, før den kunne svinge til venstre ind ad Bredgade mod byen.

Knallertkøreren svingede imidlertid umiddelbart til venstre og blev ramt af den modkørende bil. Det oplyser vagtchef Ole Vanghøj fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Overså modkørende bil

- Den modkørende kørte med cirka 80 kilometer i timen, og alt tyder på, at knallertkøreren simpelthen overså bilen, siger Ole Vanghøj.

Den 18-årige blev i al hast fløjet med lægehelikopter til Aalborg Universitetshospital, hvor han døde få timer efter ulykken.

Ingen i den modkørende bil er kommet til skade, og den holdende bil var ikke involveret i sammenstødet.

Der var lørdag klokken 18 fortsat omkørsel i krydset, da politiet var i gang med tekniske undersøgelser af de to involverede køretøjer.