En ung mand er blevet dræbt i sommerhus i Hornsherred

En mand omkring 40 år skal for en dommer onsdag sigtet for drab på en 19-årig natten til onsdag i Vellerup.

En mand, der er sigtet for et drab begået natten til onsdag, skal onsdag klokken 14 fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Hillerød. Her skal en dommer afgøre, om manden, der er omkring 40 år, skal varetægtsfængsles i sagen. (Arkivfoto).

En mand, der er sigtet for et drab begået natten til onsdag, skal onsdag klokken 14 fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Hillerød. Her skal en dommer afgøre, om manden, der er omkring 40 år, skal varetægtsfængsles i sagen. (Arkivfoto).

SKIBBY:En 19-årig mand er blevet dræbt i Vellerup i Hornsherred, og en formodet gerningsmand er anholdt i sagen.

Det oplyser vagtchef Jakob Tofte fra Nordsjællands Politi.

- Den 19-årige mand blev erklæret død klokken 05.04. Vi har anholdt en mistænkt person, siger vagtchefen onsdag morgen.

Personen, der er sigtet for drabet, blev anholdt kort efter klokken 05. Der er tale om en mand omkring 40 år, fortæller politikommissær Jakob Rahbek, Nordsjællands Politi, der er leder af efterforskningen.

Politiet fik kort før klokken 04.30 en anmeldelse om, at der havde været håndgemæng mellem to mænd i en bolig på Hybenvænget.

En 19-årig mand skulle i den forbindelse være kommet alvorligt til skade, og både ambulancer og politi rykkede ud til adressen på halvøen i det nordlige Sjælland.

Men den unge mands liv stod ikke til at redde. Det fremgår af politiets døgnrapport.

Den 40-årige blev umiddelbart herefter anholdt for drab i boligen. Ifølge Ekstra Bladet er det et sommerhus.

Den sigtede skal efter planen fremstilles i et grundlovsforhør ved Retten i Hillerød onsdag klokken 14. Her skal en dommer afgøre, om manden skal varetægtsfængsles i sagen.

Ifølge Jakob Rahbek forventer politiet ikke yderligere anholdelser i drabssagen.

Politikommissæren ønsker ikke at komme ind på, hvordan den dræbte og den sigtede kendte hinanden. Heller ikke hvordan drabet præcist skulle være sket, kan han sige noget om.

Siden tidligt onsdag morgen har der været afspærringer i området. Ifølge Ekstra Bladet har både kriminalteknikere og hundepatruljer undersøgt stedet.

Politiet håber også at træffe personer, der har set eller hørt noget, der kunne have relation til sagen. Nærmere bestemt noget mellem klokken 02 og 04.30.

- Vi er interesserede i, at folk henvender sig. Om det er, fordi man har hørt råben eller skrigen, eller om man decideret har set noget, siger Jakob Rahbek.

Drabet er sket i området Hybenvænget i Vellerup, der hører under postnummeret for Skibby.

Det er et område med en del sommerhuse, og derfor vurderer politikommissæren, at der kan have været nogle, som har oplevet noget i nat.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.