Ung mand fængslet for ulovlig tvang i Hillerød

Politiet har rejst sigtelse mod ung mand for at bruge en saks og et bælte, da han ville inddrive gammel gæld.

Ung mand fængslet for ulovlig tvang i Hillerød

En ung mand er i et grundlovsforhør tirsdag formiddag blevet varetægtsfængslet for ulovlig tvang i forbindelse med inddrivelse af gæld.

Manden er sigtet for ved to lejligheder at have opsøgt en person på en adresse i Hillerød for at inddrive gammel gæld, oplyser anklager Kristine Scharling, Nordsjællands Politi.

Begge gange nægtede personen at betale. Første gang - den 28. december - snittede den unge mand ifølge sigtelsen den anden med en saks i panden. Anden gang - kun to dage efter - lagde han ifølge politiet et bælte om halsen på personen og strammede til.

Den unge mand nægter sig skyldig.

Da grundlovsforhøret tirsdag ved Retten i Lyngby foregik for lukkede døre, er det sparsomt med oplysninger om voldsepisoderne og om de to personer.

Politiet havde rejst sigtelse for røveriforsøg eller ulovlig tvang, og dommeren ved Retten i Lyngby fandt, at der var begrundet mistanke om ulovlig tvang.

Den unge mand blev varetægtsfængslet i fire uger med henvisning til gentagelsesrisikoen. Han har ifølge anklageren en tidligere sag om lignende kriminalitet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.