Tyverier

Ung mand fængslet indtil 7. januar

Efter næsten 15 omgange kriminalitet i december slap friheden op for 18-årig thybo

En 18-årig er nu varetægtsfængslet indtil 7. januar.Arkivfoto.

En 18-årig er nu varetægtsfængslet indtil 7. januar.Arkivfoto.

THY-HANNÆS:Biltyverier, indbrud og så trusler. Med den sidste ulovlighed var det slut med friheden til en netop fyldt 18-årig ung mand, som længe har været til gene for mange borgere i Thy.

Netop trusler mod vidner er en handling, der ofte betyder låste døre til friheden og den 18-årige trådte over den tærskel til straffeloven, da nogle vidner havde fortalt til Thisted Politi, at den 18-årige kørte i en stjålet bil.

Hans trusler bagefter mod vidnerne var altså det, der fik politiet til at anholde den 18-årige, der siden begyndelsen af december har samlet omkring 15 andre ulovligheder sammen.

Og ved et grundlovsforhør onsdag eftermiddag blev den 18-årige da også varetægtsfængslet indtil mandag 7. januar.

Han havde en del på den ”sorte liste”. Fra indbrud over biltyverier til kørsel uden kørekort.

Nogle af biltyverierne var sket hos Skyum Smede- og Maskinteknik, og den 18-årige står også bag tyveriet af et par biler fra et værksted i Sundby Thy, hvor den ene blev fundet igen i Thisted, men hvor der blev stjålet et par nummerplader til den anden bil.

Hos Thisted Politi vil man ikke afvise, at der kan blive føjet endnu nogle punkter til det anklageskrift, der på et senere tidspunkt skal læses op for den 18-årige i det retslige efterspil.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.