Ung pirat: Man lærer rigtig meget

Jeppe Jul Korsgaard er meget tilfreds med Aalborg Pirates’ indsats i Champions Hockey League

Claus Jensen
Jeppe Jul Korsgaard i aktion i lørdagens kamp mod ZSC Zürich. Foto: Kurt Bering
Aalborg Pirates 9. september 2018 07:16

ISHOCKEY: Lørdag aften tabte Aalborg Pirates 1-2 til ZSC Lions fra Schweiz i Champions Hockey League. Men de danske mestre var godt med i kampen mod et mandskab, der har et budget i nærheden af 90 millioner kroner.

For aalborgensernes Jeppe Jul Korsgaard var der tale om en mere end godkendt indsats i Gigantiums Bentax Arena.

- Vi kom meget bedre ud til den her kamp end forleden mod Wien, og vi spillede lige op mod et meget stærkt Zürich-hold. Jeg synes, det er stort, at vi i tre ud af fire kampe i Champions Hockey League har formået at matche nogle store europæiske mandskaber som Wien og Zürich, siger den unge forward.

Aalborg Pirates får nu en pause fra Champions Hockey League, hvor der til oktober venter to endnu sværere kampe mod svenske Frölunda Indians. I stedet gælder det premieren på Metal Ligaen fredag hjemme mod Odense Bulldogs.

- Vi skal bygge videre på det her, for man lærer rigtig meget af de internationale kampe. Vi har mødt hold, der med det samme straffer ens fejl, så vi kommer helt sikkert ind til Metal Ligaen i et højere gear, end hvis vi bare have spillet træningskampe, mener Jeppe Jul Korsgaard.

Tema: Aalborg Pirates

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...