Ung popmusiker fortørnet over billede

One Direction-medlemmet Niall Horan undrer sig over, at folk kan finde på at tage billeder af ham, når han sover på et fly.

Den unge musiker Niall Horan, der er medlem af det populære boyband One Direction, er en smule fortørnet over, at en person har taget et billede af ham, mens han sov om bord på et fly.

Det skriver den 22-årige sanger på det sociale medie Twitter.

- Jeg synes, det her møg er uvirkeligt. Hvis du ikke kan sove på et fly, uden folk tager billeder af dig, hvad kan du så gøre, skriver boyband-medlemmet på Twitter og linker til billedet, hvor han sover.

Ifølge det amerikanske medie Billboard var det en ivrig fan, der lagde billedet af den sovende popstjerne på Twitter. Den ivrige fan skrev til billedet, at vedkommende sad ved siden af Niall Horan på et fly fra London.

Niall Horan har været en del af den populære gruppe One Direction siden 2010, hvor bandet skrev kontrakt med pladeproduceren Simon Cowells pladeselskab efter en tredjeplads i det britiske underholdningsshow "The X Factor".

Ud over Niall Horan består One Direction af medlemmerne Liam Payne, Harry Styles og Louis Tomlinson. Musikeren Zayn Malik var tidligere også en del af bandet, men han forlod gruppen i marts sidste år.

Se Niall Horans tweet her: https://twitter.com/NiallOfficial/status/760265365494661121

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.