Ung russer stoppede træt Wozniacki

Caroline Wozniacki virkede slidt og måtte se sig besejret i kvartfinalen i Skt. Petersborg af Daria Kasatkina.

Caroline Wozniacki virkede mærket af det hårde program på det seneste og måtte se sig besejret i kvartfinalen i WTA-turneringen i Skt. Petersborg. Scanpix/Dmitri Lovetsky

Caroline Wozniacki virkede mærket af det hårde program på det seneste og måtte se sig besejret i kvartfinalen i WTA-turneringen i Skt. Petersborg. Scanpix/Dmitri Lovetsky

TENNIS:Det virkede som om, der ikke var mere benzin på tanken, da Caroline Wozniacki måtte se sig besejret i Rusland fredag.

Her var den nybagte Australian Open-vinder i WTA-turneringen i Skt. Petersborg oppe imod Daria Kasatkina.

Russeren virkede mere frisk, mens Wozniacki fremstod mærket af det hårde program på det seneste.

Kasatkina vandt opgøret i kvartfinalen med 7-6 (7/2), 6-3 og dermed blev den 20-årige russer klar til turneringens semifinale, hvor franske Kristina Mladenovic venter.

Den danske verdensetter havde store problemer med at finde sit vanlige niveau i opgøret, som var det blot andet møde mellem de to spillere.

Wozniacki vandt de to spillerens første indbyrdes kamp i Dubai i fjor, men danskeren kunne fredag intet stille op mod verdens nummer 23.

Danskeren har på det seneste været igennem et hårdt program med grand slam-sejr i Australien, førstepladsen på verdensranglisten, fejring af triumfen og hurtig afgang til Rusland og en ny turnering.

Caroline Wozniacki bed ellers fra sig i første sæts indledning, hvor hun foran 2-1 brød russerens serv.

Kasatkina lavede flere fejl og havde det svært, men hun brød alligevel tilbage umiddelbart efter, da hun vandt Wozniackis serveparti rent.

Herefter fulgte to yderligere rene servepartier i træk fra Kasatkina, og hun udlignede til 5-5 og brød danskeren rent til 6-5.

Selv om russeren var bedst i første sæt, brød Wozniacki hurtigt tilbage og sikrede en tiebreak ved 6-6.

Russeren virkede mere frisk og vandt i overbevisende stil 7-2 og tog første sæt.

Spillelysten fortsatte i andet sæt, hvor Kasatkina brød og bragte sig foran 2-0 og 3-0, mens Wozniacki virkede fysisk og mentalt slidt.

Spørgsmålet var, om Wozniacki kunne grave dybt nok og finde ressourcerne på dagen.

Russeren havde lavet få fejl og virkede i overskud, men Wozniacki reducerede til 1-3 og brød efterfølgende.

Kasatkina brød dog tilbage og holdt sin serv til 5-2-føring, og dermed var presset på Wozniacki i danskernes serveparti.

Det blev taget rent, men 3-5 betød, at Kasatkina kunne serve sejren hjem, og sådan gik det for den unge russer, der dermed fortjent tog en af de helt store sejre ved at besejre en verdensetter./ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.