Vorupør

Ung thybo til VM i Japan

17-årige Marius Aagesen Goth skal til VM i surfing for juniorer

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

17-årige Marius Aagesen Goth skal som den eneste repræsentere de danske farver ved Junior World Surfing Games i Japan. Foto: Diana Holm

VORUPØR:17-årige Marius Aagesen Goth skal som den eneste repræsentere de danske farver ved Junior World Surfing Games i Japan.

Verdensmesterskaberne finder sted fra 17. september til 2. oktober i den japanske by Hyuga. Og Marius Aagesen Goth, der er andetårs studerende på HF-Cold Hawaii i glæder sig til udfordringen.

- Det, jeg endnu mangler, er at finde nogle lokale sponsorer. Det koster mig nemlig ca. 23.000 kroner at komme til VM. I øjeblikket mangler jeg endnu 18.000 kroner. Pengene dækker transporten og ophold for mig og min storebror Thomas, der kommer med som coach og fotograf, fortæller den 17-årige, der sidste år kom i top 20 blandt 150 deltagere ved EM.

- I modsætning til EM skal jeg ved VM dyste mod unge surfere fra Hawaii og Australien. Og de er en hel klasse for sig, fortæller den unge bølgesurfer.

Marius Aagesen Goth bor i dag i Klitmøller. men han har et særligt forhold til Vorupør.

- Det er her, at jeg har lært det hele, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.