Brønderslev

Ung trup er klar til sæsondebut

Det bliver en spændende og hård sæson

Privatfoto

Privatfoto

BRØNDERSLEV:Det er en både spændende og hård sæson, BI’s hold i 2. division indleder lørdag på hjemmebane mod Viby. Efter sidste sæsons flotte bronzemedaljer i Jyllandsserien er holdet rykket op i en meget stærk 2. division, hvor traditionsklubber som Sisu fra Aarhus, Vejle og Esbjerg er blandt modstanderne.

Nervepirrende lokalopgør mod B75 fra Hirtshals bliver der også i rækken. Lørdagens modstandere fra Viby stiller med et meget stærkt hold, så BI-spillerne skal være helt på mærkerne fra sæsonstarten. Mens samtlige spillere på BI’s førstehold i 1. division er over 40 år, er det ungdommen, der prægers oprykkerne. Tre af holdets fem faste spillere er under 40 år. Det er Jesper Overgaard på 39 år, Frederik Lund Kjeldsen 18 år og Bjarke Krog 13 år. Holdets to sidste spillere, Jesper Andersen og Carl-Johan Norup er begge 44 år.

Spiller-truppen er Carl-Johan Norup har spillet bordtennis i 34 år, heraf cirka 20 år som divisionsspiller, Jesper Andersen har tidligere prøvet kræfter i alle divisionerne, inklusiv den bedste række Stiga-divisionen, Frederik Lund Kjeldsen er i sommer kommet til klubben fra B75 og Bjarke Krog er yngstemanden i divisionstruppen. Han er blandt Danmarks bedste drenge-spillere og netop udtaget til endnu en landsholdslejr.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.