Ungdommen fastholder Erik Veje Rasmussen i Aarhus

Erik Veje Rasmussen har skrevet under på en ny kontrakt, som binder ham til sæson 18 og 19 i Århus Håndbold.

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Herrehåndbold: Århus Håndbold - Aalborg Håndbold Sølvmedaljer har været det bedste resultat i ligaen for Erik Veje Rasmussen i hans tid som træner i Aarhus Håndbold. (Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix) Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix

AARHUS:Erik Veje Rasmussen satte tirsdag sin underskrift på en kontrakt med Århus Håndbold, som gør, at han vil have været i klubben i 19 sæsoner ved udløb.

Han elsker at være træner i Aarhus, og det er ungdommen, der får ham til at blive ved med at forlænge.

- Der er mange sider af et trænerjob, og jeg synes, det er rigtig spændende at udvikle unge spillere, der ikke er færdigudviklede, siger Erik Veje Rasmussen.

Han er i gang med sin 17. sæson for de aarhusianske håndboldherrer.

Den daglige fornøjelse for den mangeårige træner finder han i arbejdet med spillerne.

Den dag, han ikke glæder sig til at tage til træning, eller han ikke føler sig kompetent nok, er også den dag, trænertrøjen lægges på hylden.

Han skrev også under på yderligere to år, fordi klubben er i en spændende fase.

- Vi står med spillere, der helst skal videre til større opgaver, så vi skal ud og finde de nye spillere. Det er også en spændende opgave, hvor det er vanvittigt vigtigt, at vi ikke rammer ved siden af, fortæller Erik Veje.

Det er også vigtigt for Erik Veje, at han bliver ved med at forny sig selv. Særligt, når han har siddet på den samme post siden 2003, hvor han kom til fra den tyske storklub Flensburg-Handewitt.

- Jeg tror, at de, der kender mig, ved, at jeg døgnet rundt stiller spørgsmålstegn ved mig selv. Jeg udvikler mig selv og går i rette med mig selv, når jeg bliver forstokket omkring en eller anden spiller, siger han.

Målsætningen for Århus Håndbold i denne sæson lyder på slutspil, og Erik Veje påpeger, at der skal ske mirakler, hvis holdet skal blande sig helt i toppen af ligaen.

Det skyldes, at klubben har et lavere budget end konkurrenterne, mener han.

- Der kunne man godt ønske sig, at der var nogle i Aarhus, der gad at give en vitaminindsprøjtning, så man kunne være med helt fremme, siger træneren.

Han fortæller endvidere, at han i løbet af sin trænerkarriere i Aarhus jævnligt har fået tilbud fra større klubber.

Som håndboldspiller blev det til 233 kampe for det danske A-landshold indtil 1993.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.