Ungdomsdisko er et hit i Farsø

550 unge til tryg fest i Dronning Ingrid Hallerne

I mere rolige omgivelser i den lille gymnastiksal kunne man denne gang møde den lokale slangetæmmer Peter Løve Mark, som fortalte de unge om sin store passion for krybdyrene, som man også kunne få lov at holde eller endda får om halsen - hvis man turde. Privatfoto: Per Lyngby
Musik 15. marts 2014 07:29

FARSØ: Ungdomsdiskotek i Farsø er et hit. Det må man konstatere efter at 550 unge fra Himmerland mødtes til ungdomsdiskotek i Farsø, hvor der var god musik og masser af aktiviteter. Der var lang kø udenfor Dronning Ingrid Hallerne i Farsø allerede 20 minutter før dørene blev slået op til endnu et festligt ungdomsparty. En gruppe frivillige voksne sørgede for trygge rammer for de unge.

De festglade unge kom ikke kun fra Vesthimmerland men også fra f.eks. Hobro og Støvring.

Karen Dalsgaard Andersen og Merethe Hvid Bak var de lokale tovholdere, som sammen med en række andre frivillige sørgede for, at alt det praktiske var på plads i forbindelse med det store arrangement. De voksne sørgede for at kontrollere både ved indgangen og udenfor hallen. Alle de unge skulle igennem en fast rutine, hvor der skulle udfyldes navnesedler og afleveres genstande, som ikke måtte komme med indenfor - f.eks. tobak, lightere, tændstikker eller medicin. Man måtte desuden heller ikke være beruset - var der tvivl, kunne det hurtigt afgøres ved at puste i et alkoholmeter.

Tryghed er et nøgleord for arrangørerne, som også sørgede for, at de unge blev fulgt ud til forældrenes biler, da festen var slut.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...