Ungdomsdisko er et hit i Farsø

550 unge til tryg fest i Dronning Ingrid Hallerne

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Man kunne også brænde masser af krudt af i de mange hoppeborge, som var opstillet i hal 2. Foto: Per Lyngby

FARSØ:Ungdomsdiskotek i Farsø er et hit. Det må man konstatere efter at 550 unge fra Himmerland mødtes til ungdomsdiskotek i Farsø, hvor der var god musik og masser af aktiviteter. Der var lang kø udenfor Dronning Ingrid Hallerne i Farsø allerede 20 minutter før dørene blev slået op til endnu et festligt ungdomsparty. En gruppe frivillige voksne sørgede for trygge rammer for de unge.

De festglade unge kom ikke kun fra Vesthimmerland men også fra f.eks. Hobro og Støvring.

Karen Dalsgaard Andersen og Merethe Hvid Bak var de lokale tovholdere, som sammen med en række andre frivillige sørgede for, at alt det praktiske var på plads i forbindelse med det store arrangement. De voksne sørgede for at kontrollere både ved indgangen og udenfor hallen. Alle de unge skulle igennem en fast rutine, hvor der skulle udfyldes navnesedler og afleveres genstande, som ikke måtte komme med indenfor - f.eks. tobak, lightere, tændstikker eller medicin. Man måtte desuden heller ikke være beruset - var der tvivl, kunne det hurtigt afgøres ved at puste i et alkoholmeter.

Tryghed er et nøgleord for arrangørerne, som også sørgede for, at de unge blev fulgt ud til forældrenes biler, da festen var slut.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.