Ungdomsskolen 2.0 - nu i nye lokaler

Ungdomsskolen og 10. klassecenteret indviede nye lokaler på Handelsskolen

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:- Vi har et fantastisk fællesskab, og skolen ligger superfint for de elever, der kommer med bus og tog, sagde Mathias Dalsgaard, der er elevrådsformand på 10. klassecenteret i Frederikshavn.

10. klasserne er netop sammen med den kommunale ungdomsskole flyttet ind på Frederikshavn Handelsskole og viste torsdag deres nye domicil frem. For andre unge og for skolens samarbejdspartnere.

Sasha L. Karlsen og Anne Snebang fra Sæbyscenen fortalte om Ungdomsskolens dramahold.

Sasha L. Karlsen og Anne Snebang fra Sæbyscenen fortalte om Ungdomsskolens dramahold.

Jens Christian Kristensen, der til daglig går i 2.G på Frederikshavn Gymnasium, roste ungdomsskolens mange tilbud og ikke mindst, at kommunens unge her kan mødes på tværs af ungdomsuddannelserne.

Selv deltager han i "Politik på den sjove måde", et kursus, hvor unge lærer om politik og blandt andet tager på studieture til Bruxelles, Christiansborg og i efterårsferien også til Berlin.

Christian Nonboe Mikkelsen er souschef i Ungdomsskolen. <i>Foto: Kim Dahl Hansen</i>

Christian Nonboe Mikkelsen er souschef i Ungdomsskolen. Foto: Kim Dahl Hansen

Bred vifte af tilbud

Per Hesthaven er skoleafdelingsleder for 10. klassecenteret, der har 180 elever fordelt på syv klasser, og over 1.000 unge benytter sig af Ungdomsskolen brede vifte af tilbud. Her er noget for stort set enhver smag, uanset om du er til drama, it og medier, friluftsliv, glaskunst, kreativt design, motor- og dronefly, politik, rejser, sprog eller jeg skal komme efter dig.

Ungdomsskoleleder Viviann Skjold Henriksen bød velkommen til Ungdomsskolen og 10. klassecenterets åbent hus-arrangement. <i>Foto: Kim Dahl Hansen</i>

Ungdomsskoleleder Viviann Skjold Henriksen bød velkommen til Ungdomsskolen og 10. klassecenterets åbent hus-arrangement. Foto: Kim Dahl Hansen

Derudover er der tilbud målrettet grupper af unge med særlige ønsker og behov: Tranåsskolen i Sæby, Efter kl. 14.00, pigeklubber i Skagen, Sæby og Frederikshavn og Læringslokomotivet. Se hele programmet på www.ungdomsskolen.frederikshavn.dk.
Foto: Kim Dahl Hansen <i>Foto: Kim Dahl Hansen</i>

Foto: Kim Dahl Hansen Foto: Kim Dahl Hansen

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden