Unge advarer unge, så virker det

8. klasserne på Bavnebakkeskolen i Støvring laver tema om rusmidler

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

STØVRING:Voksnes løftede pegefingre er langt fra så effektive som det, unge selv finder ud af. Det er ideen bag den temauge, som alle 8. klasser på Bavnebakkeskolen i Støvring, har arbejdet ihærdigt med. Det handler om rusmidler, og torsdag aften inviteres forældrene med til at se på, hvad deres store børn har lavet af formidling omkring en række farlige stoffer.

Torsdag havde eleverne besøg af den lokale politiassistent Kim Hoe, der havde taget et bredt udvalg af narko med, så alle kunne se, hvordan stofferne ser ud og lære at sige nej tak med meget store bogstaver, hvis de skulle få tilbudt noget af den slags.

Politimanden fortalte også om, hvordan der er hjælp at hente, og hvordan man skal reagere, hvis en kammerat har fået hestebedøvelsesmidler Ketamin og risikerer at blive et viljeløst offer for en voldtægt.

Det er tre år siden, skolen overlod det til eleverne selv at finde oplysninger om de mange former for euforiserende stoffer og deres skadelige virkning. Og den medicin er rimelig effektiv.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden