Unge angriber politibiler med molotovcocktails

Politiet har anholdt en ung mand på 16 år efter uroligheder i det socialt belastede område Tingbjerg.

Unge angriber politibiler med molotovcocktails

En gruppe unge mænd har mandag aften kastet med sten og molotovcocktails efter politibiler i den københavnske bydel Tingbjerg.

Adskillige sten og fragmenter fra det brændende kasteskyts ramte bilerne, men ingen betjente er kommet til skade, fortæller Københavns Politi.

En ung mand, blot 16 år gammel, er blevet anholdt i forbindelse med urolighederne. Politiet kræver teenageren varetægtsfængslet, når han tirsdag bliver stillet for en dommer.

- Der blev kastet sten og molotovcocktails mod nogle patruljer derude, fortæller central efterforskningsleder Emil Jensen fra Københavns Politi.

- Vi har anholdt en af de unge, som vi mener har gjort det. Han bliver fremstillet i morgen i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling, lyder det.

Politiet rykkede ud til Tingbjerg, fordi de havde fået en melding om, at der var blevet kastet sten mod en bus. Det var kort før klokken 22.

I samme uroplagede bydel i København trak betjente deres stave og hev pebersprayen frem, da en gruppe unge uromagere angreb en politipatrulje sent søndag aften.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.