Musik

Unge atter sammen for at synge i kor

Børn og unge synger i Aaby Kirke og Aaby Sognegaard i dag for at fejre sognegårdens 25 års jubilæum.

Noder i massevis blev gennemgået og øvet igen og igen, da cirka 20 unge sangere var samlet i Aaby Sognegaard lørdag. De forberedte sig på at skulle synge i kirken i dag samt i sognegården, som fejrer 25 års jubilæum. Forrest er det Rikke Nielsen og Nynne Fredborg.
Foto: Lars Pauli

Noder i massevis blev gennemgået og øvet igen og igen, da cirka 20 unge sangere var samlet i Aaby Sognegaard lørdag. De forberedte sig på at skulle synge i kirken i dag samt i sognegården, som fejrer 25 års jubilæum. Forrest er det Rikke Nielsen og Nynne Fredborg. Foto: Lars Pauli

Der skulle hygges men også øves, da 20 børn og unge var samlet i Aaby Sognegaard lørdag. De er eller har været med i ungekoret, der synger i Aaby Kirke, og da der skulle findes på noget for at markere 25 års jubilæum i byens sognegård, fik organist og korleder Doris Kjærgaard en idé: At inviterer alle, der har sunget i koret, til at komme tilbage og synge. Derfor er der cirka 20 unge, som synger ved festgudstjenesten i Aaby Kirke her til formiddag og ved den efterfølgende fest i sognegården. Alle er inviterede, og der bydes på frokost i sognegården.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst