Unge bag teater

Unge skriver selv teaterforestilling, der vises flere steder

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

STERUP:Efter et par års pause bliver der igen teater- og cirkus-kursus på Aasen Teater i Sterup. "Natmandens blomster" er titlen på TeaterTalent-projektet.

- Projektet er et samarbejde mellem Aasen Teater og Det Flyvende Kuffertcirkus, fortæller Lars Olsen og Birthe Rosenfeldt fra Aasen Teater.Kurset er for unge mellem 14 og 24 år. Det rummer en indføring i grundlæggende teknikker i optræden, sang, bevægelse, jonglering med videre.

“Natmandens Blomster" hedder det stykke, som vi sætter op. Det er et nyt stykke, som vil blive skabt af deltagerne i samarbejde med professionelle instruktører. Det handler om, at der er brug for din indsats, din krop, din stemme, din iderigdom.

- Kurset finder sted i skolernes efterårsferie. De unge arbejder hele ugen på Aasen Teater. Når vi ikke arbejder, har vi det sjovt sammen. Når stykket er færdigt sidst på ugen, tager vi på turné i Brønderslev og Rebild Kommuner. Kurset indledes søndag 16. oktober.

- De unge vil møde andre unge med mod på teater og cirkus. Man behøver ikke at have prøvet det før. Man skal bare have lyst til det.

- Der er brug for de unges ideer og egne historier. Man behøver ikke at have prøvet det før. Man skal bare have lyst til det. Og man får virkelig sat sit fingeraftryk på, hvordan forestillingen skal se ud, siger Lars Olsen og Birthe Rosenfeldt.

- Selv om vi har haft to års pause på Aasen med ungdomsteater, har vi lavet andre ungdoms-projekter rundt om i Nordjylland, fortæller de.

Der er mulighed for at følge med i tiltaget på facebook på "TeaterTalent for Unge". Man kan læse om Det Flyvende Kuffertcirkus på www.kuffertcirkus.dk

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden