Brønderslev

Unge blomstrer

Tusinder af unge har fået et skub frem i livet

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Masser af gratulanter var mødt op for at fejre Karsten Jørgensen.

BRØNDERSLEV:- Det at se unge blomstrer, er bare sagen. Værkstedsleder Karsten Jørgensen har taget afsked med sin arbejdsplads gennem 32 år, Brønderslev Produktionsskole. Hans farvel til skolen blev markeret med en reception, der fyldte skolens kantine og mere til, idet der var rejst et telt i gården.

- Det bedste har været at se, hvordan de unge er kommet på rette vej, siger han. Mange har fået en god ballast til resten af livet efter et ophold på Brønderslev Produktionsskole.

De unge, der har lagt vejen om ad produktionsskolen skal tælles i tusinder, nemlig over 100 om året.

- Det er svært at sige farvel, når man omgives af så mange herlige unge og kollegaer, siger Karsten Jørgensen, der kunne tage imod elever fra de 32 år, der havde valgt at hilse på.

- Det er herligt at se, at elever, man havde for 32 år siden, stadig mindes deres til på produktionsskolen. Det er et tegn på, at vi har gjort det rigtige.

Inden Karsten Jørgensen kom til produktionsskolen, havde han været med til at ”lukke” fire virksomheder, men sådan er det ikke gået på produktionsskolen. Den er faktisk udviklet.

Forstander Niels Jensen havde også mange rosende ord til Karsten Jørgensen:

- Det er ikke få elever, du har sagt farvel til, du har skaffet en læreplads. konstaterede Niels Jensen. Det er herligt at se, hvordan de unge er blevet grebet af arbejdet, takket være din indsats.

- De har virkelig fået en god vejledning, som de får glæde af resten af livet.

- Med din interesse for gymnastik, har du været drivkraften for, at eleverne har dyrket motion. Og også det har du klaret på en positiv måde.

Karsten Jørgensen har været med på 10 ture til Frankrig, hvor der er plukket vindruer, foruden at han har været med på 13 kanoture og 13 ture til Munkens Klit.

- Du har givet de unge en masse oplevelser, bemærkede Niels Jensen.

Karsten Jørgensen blev ansat i forbindelse med skolens åbning i 1983 - kort tid efter at Niels Jensen var tiltrådt som forstander.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.