Lokalpolitik

Unge elever gav politiske råd

Borgmesteren lyttede intenst, da innovationsklassen på EUC Nord fremlagde projekter

Borgmester Arne Boelt var begejstret for idéerne. Her snakker han med vindergruppen, som fremlagde deres idé om et forum for byrummet. 	Foto: Hans Ravn

Borgmester Arne Boelt var begejstret for idéerne. Her snakker han med vindergruppen, som fremlagde deres idé om et forum for byrummet. Foto: Hans Ravn

HJØRRING:Innovationsklassen på EUC Nord havde fredag besøg af borgmester Arne Boelt (S). Han var inviteret til at høre om de projekter, som klassen har arbejdet med siden nytår.

Under temaerne ”byrum”, ”demokrati og ”et live som voksen” har de unge arbejdet med borgerkommunikation, og det har kastet fem projekter af sig, hvor de bedste fredag blev præsenteret for borgmesteren.

- Det er vigtigt, at vi politikere hører på de unge og får skabt debat på tværs af generationer, siger Arne Boelt.

Forum løb med sejren

Vinderprojektet handlede om et forum, hvor både kommunen og borgerne kunne komme med forslag til ændringer i byrummet med fokus på især at få de unge med.

- Vi har helt sikkert fået et andet syn på kommunen, arbejdet og borgerkommunikation, siger Fridrik Hafdesarson, som sammen med Kasper Vejen Andersen og fire klassekammerater stod bag vinderprojektet.

- De ansatte fra kommunen har været gode til at sætte skub i tingene og komme med nogle fede idéer, siger Kasper Vejen Andersen.

Arne Boelt fik desuden en USB-nøgle med fremlæggelser af de andre projekter med sig, så han og byrådet kan høre mere om, hvad de unge har på hjerte.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.