Unge iværksættere ramt af indbrud

Eneste lyspunkt er, at udbyttet "kun" blev en kopi af en designerstol. De stjålne telefoner blev fundet udenfor

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

De to unge virksomhedsejere Nikolai Josefsen (t.v.) og Magnus Kronborg Kjær var trætte af at der var ubudne gæster i firmaet.

THISTED:For to år siden etablerede to handelsskoleelever sig på Tigervej med virksomheden iPhone Reparation Thisted I/S og som bygger på reparation af Apples smartphones og iPads.

Siden er de begge blevet færdige med skolen og nu arbejder de fuldtids i forretningen og midt i glæden over, at det går godt, kom der en træls oplevelse:

Tirsdag morgen klokken et gik alarmen i gang, men inden nogen nåede frem, var indbrudstyvene forsvundet igen med en håndfuld telefoner og så en designerstol af typen "Ægget".

- Telefonerne blev fundet udenfor, så dem har vi fået tilbage, fortæller 21-årige Magnus Kronborg Kjær, der sammen med Nikolai Josefsen har firmaet.

- Heldigvis var stolen en kopi, fortæller Magnus Kronborg Kjær.

Hans kollega tilføjer, at tyvene nok bliver skuffede, når de forsøger at få et større pengebeløb for det, der kunne være en stol til en værdi af måske 50.000 kroner.

- Det var en vi fik af min mormor, siger Magnus Kronborg Kjær og forklarer, at den er fra den tid, hvor man godt måtte købe den slags kopier.

Trods det ødelagte vindue, så glæder de to unge virksomhedsejere sig over, at alle telefoner er tilbage igen og at der ikke forsvandt nogen af kundernes telefoner.

Parret har nemlig specialiseret sig i at reparere iPhones, og det kan sagtens betale sig for mange ejere af det efterhånden dyre stykke elektronik.

Og så har de også en hel del renoverede brugte telefoner og med en garanti på to år, er det også et marked, som vokser.

- Vi har nok at se til, siger Nikolai Josefsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.