Unge iværksættere ramt af indbrud

Eneste lyspunkt er, at udbyttet "kun" blev en kopi af en designerstol. De stjålne telefoner blev fundet udenfor

Niels Hansen
Både Magnus Kronborg Kjær (t.v.) og Nikolai Josefsen er selvlærte inden for reparation af iPhones og iPads, men de repareres dog ikke uden der er et års garanti på reparationen.Foto: Peter Mørk
2. november 2018 11:50

THISTED: For to år siden etablerede to handelsskoleelever sig på Tigervej med virksomheden iPhone Reparation Thisted I/S og som bygger på reparation af Apples smartphones og iPads.

Siden er de begge blevet færdige med skolen og nu arbejder de fuldtids i forretningen og midt i glæden over, at det går godt, kom der en træls oplevelse:

Tirsdag morgen klokken et gik alarmen i gang, men inden nogen nåede frem, var indbrudstyvene forsvundet igen med en håndfuld telefoner og så en designerstol af typen "Ægget".

- Telefonerne blev fundet udenfor, så dem har vi fået tilbage, fortæller 21-årige Magnus Kronborg Kjær, der sammen med Nikolai Josefsen har firmaet.

- Heldigvis var stolen en kopi, fortæller Magnus Kronborg Kjær.

Hans kollega tilføjer, at tyvene nok bliver skuffede, når de forsøger at få et større pengebeløb for det, der kunne være en stol til en værdi af måske 50.000 kroner.

- Det var en vi fik af min mormor, siger Magnus Kronborg Kjær og forklarer, at den er fra den tid, hvor man godt måtte købe den slags kopier.

Trods det ødelagte vindue, så glæder de to unge virksomhedsejere sig over, at alle telefoner er tilbage igen og at der ikke forsvandt nogen af kundernes telefoner.

Parret har nemlig specialiseret sig i at reparere iPhones, og det kan sagtens betale sig for mange ejere af det efterhånden dyre stykke elektronik.

Og så har de også en hel del renoverede brugte telefoner og med en garanti på to år, er det også et marked, som vokser.

- Vi har nok at se til, siger Nikolai Josefsen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...