Unge mænd puster til musiklivet

Esben Heine
Brunder Events første arrangement er med Kandis. Arkivfoto
Brønderslev 27. marts 2018 17:59

BRØNDERSLEV: Der er travlt hos Brunder Event i disse dage. Tre lokale unge mænd, Jesper Engstrøm, Mikkel Rodkjær og Hans-Jacob Møgelmose, er stifterne bag virksomheden. Om få dage løber deres første arrangement af stablen. Det er Påskebal 2018, hvor Kandis spiller op til dans.

- Det er ikke helt tilfældigt, at valget er faldet på kandis. De tre har længe snakket om at starte Brunder Event i Brønderslev.

- Det er ikke en Kandis-koncert, vi arrangerer, men et bal. kandis henvender sig til mange, og vi ønsker at ramme så bredt et publikum som muligt med dette arrangement, siger Jesper Engstrøm.

Udover Kandis vil en DJ spille før Kandis går på, samt i pauserne.

At Brunder Event lægger ud med et påskebal, er heller ikke helt tilfældigt. De tre unge mænd husker selv julebal og påskebal i Brønderslev Hallen, hvor voksne mennesker mødtes for at fejre højtiden, få en lille én og en svingom. Der er også mulighed for at mødes med gamle bekendte, måske fraflyttere, der er i byen i anledning af højtiden.

- Vi glæder os til at slå dørene op til dette års påskebal. Vi har været rundt til andre lignende arrangementer, for at samle inspiration og finde ud af, hvordan vi kan skabe nogle rigtig gode rammer, siger Hans-Jacob Møgelmose.

- De gode rammer er i højsædet, og igennem de sociale medier har Brunder Event også inddraget gæsterne i arrangementet. De holder løbende konkurrencer, og har haft en afstemning om, hvad gæsterne ønsker at kunne købe i baren.

- Som det ser nu, skal vi vist have såkaldte flyversjusser på barkortet. Det er en gammel drik, men samtidig ny for os at skulle præsentere, siger Hans-Jacob Møgelmose.

Maden leveres i samarbejde med CL-Partyservice i Øster Brønderslev og køkkenet i Brønderslev Hallen. Der er bestilt helstegt pattegris og hvad dertil hører. Der er også sørget for en pølsevogn uden for, hvis den lille sult skulle melde sigs enere på aftenen. Selv om man måske ikke synes Kandis er interessant, opfordrer Brunder Event alle interesserede til at møde op.

Overskuddet fra dette arrangement går nemlig til at lave endnu flere arrangementer, og her vil de prøve at komme vidt omkring - gerne med større artistnavne.

- Vi har mange navne i tankerne, men det hele afhænger jo af, om Brønderslev og opland viser interesse for det, vi laver. Og det kan vi kun finde frem til ud fra billetsalget, siger Mikkel Rodkjær. Forsalget er i gang, og Brunder Event er rigtig glade for den tidlige opbakning.

Påskeballet løber af stabelen langfredag 30. marts klokken 18 til 01.

Hvis der er billetter tilbage til dans, sælges disse i døren.

- Men det kan vi selvfølgelig ikke garantere, siger Jesper Engstrøm med et smil.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...