Unge pianister samlet

Pianister fra Frederikshavn Musikskole har sammen øvet i to dage, og onsdag aften giver de koncert

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Med taktslag bevægede dirigentstokken sig i alle retninger - holdt i hånden af dirigenten iført sort blazer. Foran sig havde han en hær af pianister, der koncentrerede fulgte stokken og lod fingrene tale gennem hver deres klaver.

Onsdag eftermiddag var der generalprøve til koncerten i Det Musiske Hus, hvor musikskoleelever fra hele Frederikshavn Kommune sammen skal spille koncert onsdag aften for familie, venner og bekendte.

Det er elever i alderen fra 10 til 16 år fra Frederikshavn Musikskole, der spiller til koncerten. De har været samlet tirsdag og onsdag til det musikskolen kalder Klaverdage, hvor pianister fra musikskolen har været samlet i det Musiske Hus for at spille sammen med andre pianister.

- Når man er klaverelev får man mest undervisning alene, men med det her arrangement får eleverne lov til at spille med andre, og de opdager det sociale, der opstår, når man spiller sammen med andre, siger Lone Lindhardt, der underviser ved Frederikshavn Musikskole og er koordinator på arrangementet.

Musikskoleeleverne har i de to dage fået fra fra deres almindelige skolegang, og i stedet har de altså fået undervisning i musikalske rammer.

11-årige Semine Krøgh og 13-årige Victor Nyborg fra henholdsvis Strandby og Sæby glæder sig til aftenens koncert.

- Det bliver fedt at prøve. Det er bare sjovt at spille koncert sammen med andre, og når vi har øvet så lang tid, så ved vi også at vi kan det, fortæller Semine og Victor.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.