Unge piger blandt metaltyve

To midtjyske piger på 15 år blandt i alt seks anholdte for tyveri af blandt andet metaller

Niels Hansen
To ud af seks anholdte midtjyder slap for skulle sidde i den ”varme stol” foran en dommer, men de er dog fortsat sigtet for et antal tyverier og indbrud.Arkivfoto: Ole Iversen
Øster Assels 5. juli 2012 16:17

ØSTER ASSELS: Det var en vaks firmaejer på Mors, som onsdag kunne lede lokalpolitiet i Thisted på sporet af en gruppe midtjyder, som angiveligt har stået bag tyveri af flere hundrede kilo kobber fra firmaet.

Politiet fandt dog ikke metallet hos gruppen, men til gengæld en del andre tyvekoster fra indbrud i Salling og på Mors, skriver Thisted Dagblad fredag.
De seks midtjyder var to piger på 15 år og fire mænd på henholdsvis 18, 21, 34 og 41 år. Ifølge politiet i Thisted er især mændene godt kendte af ordensmagten for lignende former for kriminalitet.
De seks midtjyder blev anholdt onsdag aften omkring klokken 23 ved et sommerhus i nærheden af Øster Assels og to af dem - den 18-årige og den 34-årige - så længe ud til at skulle stilles for en dommer i et grundlovsforhør, men efter juristerne havde set på sagens forskellige akter, blev det dog ikke til noget, og alle bliver løsladt i løbet af torsdagen, men dog med diverse sigtelser i lommen.
Gruppen var i besiddelse af en hvis Fiat Ducato kassevogn, som flere borgere havde set køre rundt i området i nogle dage før tyveriet af kobberet.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...