Unge piger tænder Charlie Sheen

Skuespillerinden Denise Richards fortæller nu, at eksmanden Charlie Sheen vil have piger i 20 års alderen.

Unge piger tænder Charlie Sheen

Selvom den 41-årige skuespillerinde Denise Richards har et godt forhold til sin eksmand Charlie Sheen, og endda har deltaget i et afsnit af hans nye show "Anger Management", så udelukker hun, at de nogensinde vil finde sammen igen.

Den 46-årige Two and Half Men-skuespiller vil nemlig have sine kvinder i en alder af 20 år.

Det skriver hjemmesiden Female First.

Da Richards skulle svare på, om parret ville genfinde kærligheden ude i fremtiden, svarede hun:

- Det, tror jeg ikke, kommer til at ske. Jeg er for gammel til ham. Han kan lide 20-årige, konstaterede skuespillerinden, der også har døtrene Sam på 8 år og Lola på 7 med Sheen.

Men selvom det er fuldkommen udelukket, at det forhenværende skuespilpar finder sammen igen, så arbejder de fint sammen og har et godt forhold til hinanden. Ifølge Richards er det sværere for omgivelserne at håndtere end for eksparret selv.

- Jeg er virkelig spændt på showet og glad på hans vegne. Han spurgte, om jeg ville være med i en episode, og det gjorde jeg så. Jeg tror, det var mere mærkeligt for folk at se os arbejde sammen, fortæller skuespillerinden og fortsætter:

- Vi har det ret fint sammen. Vi ser tit hinanden, når vi mødes på job. Vi arbejdede jo også sammen, mens vi var gift. Jeg var med i et par afsnit af "Two and Half Men". Det her er dog det første, vi laver efter skilsmissen.

/ritzau/