Brønderslev

Unge vil i byråd

VU opstiller kendt profil

Martin Bech (til højre) og Christian Olesen vil kæmpe for at få de unge repræsenteret. Privatfoto

Martin Bech (til højre) og Christian Olesen vil kæmpe for at få de unge repræsenteret. Privatfoto

BRØNDERSLEV:Venstres ungdom i Brønderslev har opstillet byrådskandidat til byrådsvalget i november 2013 og valget er faldet på nuværende regionsrådsmedlem og tidligere formand for foreningen, Martin Bech.

- Vi er enormt stolte af at kunne opstille Martin Bech til byrådet og mener helt bestemt at vi har rigtig gode chancer for at få ham valgt, udtaler VU-formand Christian Olesen
Formanden ligger heller ikke skjul på at man vil lægge alle kræfter ind på at få valgt en kandidat til byrådet i næste omgang.
- Vi har både haft opstillet en kandidat i 2005 og 2009 og ved disse valg er det ikke lykkedes os at få nogen valgt. Derfor er det et kæmpe scoop, at vi har haft held til at overtale Martin Bech til at stille op.
- Han er allerede en kendt profil, har erfaring fra sit arbejde i regionsrådet og vi ved at han er i stand til at løfte opgaven. Samtidig med det, har Venstre valgt at tildele os plads nummer to på listen, så det er alle tider chance for at få ung liberal indflydelse i byrådet, siger Christian Olesen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.