Frederikshavn

Ungeenheden ser tirsdag dagens lys

Den nye ungeenhed i Frederikshavn Kommune bliver en realitet tirsdag

Arthur Corneliussen er ungechef i den nye afdeling. Foto: Carl Th. Poulsen

Arthur Corneliussen er ungechef i den nye afdeling. Foto: Carl Th. Poulsen

FREDERIKSHAVN:Tirsdag den 1. oktober slår Frederikshavn Kommunes nye afdeling, Ungeenheden, dørene op. Her kan unge i alderen 15-25 år henvende sig, hvis de har brug for hjælp vedrørende uddannelse, beskæftigelse eller anden støtte.

- Ungeenheden sætter den unges behov i centrum. I dag kan en ung opleve at skulle henvende sig til flere afdelinger, og genfortælle sin historie til forskellige medarbejdere. Men med Ungeenheden skal den unge kun henvende sig ét sted – i Ungeenheden, fortæller ungechef Arthur Corneliussen i en pressemeddelelse.

- Her vil den unge få en kontaktperson, som sørger for at koordinere mellem forskellige fagområder og fagpersoner. Det tror jeg, at mange vil opleve som en stor hjælp, siger han

Ungeenheden består af cirka 90 medarbejdere, som tidligere har opereret i andre afdelinger af kommunen. Medarbejderstaben består blandt andet af socialrådgivere, uddannelsesvejledere, mentorer, beskæftigelses- og virksomhedskonsulenter, hjemmevejledere og projektmedarbejdere.

1. oktober flytter Ungeenheden ind på Hånbækvej 32A. De fysiske rammer er ikke helt på plads endnu, men i begyndelsen af 2014 er alle Ungeenhedens lokaler færdigindrettede.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.