Ungt forsvar stod fremragende

Aalborg Håndbold sejrede i rodet kamp

13
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Aalborg Håndbold vandt onsdag aften en ekstremt rodet håndbold kamp med 23-20 over HC Midtjylland. De to skadesplagede mandskaber leverede ikke ligefrem en håndboldfest, men det kan man være ligeglade med i Aalborg, hvor man nu har sikret sig et ekstremt godt udgangspunkt i forhold til målet om at ende på andenpladsen. Med sejren er der nu fem point ned til BSV på tredjepladsen, efter BSV onsdag tabte til Team Tvis Holstebro.

De første 30 minutter var en ekstremt uskøn forestilling. Gæsternes angreb led under de mange skader, og den normale stjerne Heino Holm Knudsen havde en decideret offday med mistede bolde i hobetal.

Hos Aalborg var det også tydeligt, at ikke alle spillere er på 100 procent efter skadespauser, og det betød, at der i alt kun var scoret fem mål efter det første kvarter, hvor stillingen var 4-1 til Aalborg Håndbold.

Ungt midterforsvar

Føringen på tre mål holdt halvlegen ud, og Aalborg gik til pause ved stillingen 9-6 - også fordi begge keepere var i topform med 11 redninger til gæsternes Tim Winkler og ni til ole Erevik i de første 30 minutter.

Begge mandskaber fik noget mere styr på angrebsspillet efter pausen, men der kom aldrig for alvor spænding i opgøret. De to mandskaber fulgtes ad med et forspring på tre-fire mål til Aalborg, men det var en fornøjelse at følge Aalborgs unge midterforsvar med Simon Hald og Magnus Saugstrup, der begge gjorde det fremragende, mens Martin Larsen for alvor fik skudt sig varm efter pausen og endte som topscorer med fem mål.

Aalborg Håndbold spiller søndag den meget vigtige kamp i Champions League på hjemmebane mod ukrainske Motor Zaporozhye. Vindes den er holdet i 1/8-finalerne.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.