Ungt og gammelt samarbejde

Gamle og unge i Hjørring har nydt godt af et samarbejde mellem Forsamlingshuset og Hjørring Ny 10.

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HJØRRING:Fredag var sidste dag i et projekt, der havde til formål at bygge bro mellem generationerne.

Ideen kom fra teamleder i Forsamlingshuset Tove Debel, og Hjørring Ny 10. gik med i samarbejdet, som har betydet, at 12 unge fra skolen og 12 ældre fra Forsamlingshuset har brugt i alt fem dage sammen, senest tre dage i denne uge.

- Jeg er faktisk forbløffet over, hvor nemt det er gået, og hvor meget de har hygget sig, siger Annette Kappel Lausten, lærer i Hjørring Ny 10.

Venstrehåndsarbejde

Tirsdag var de alle samlet i skolen, hvor de unge holdt oplæg om blandt andet facebook og druk, ligesom de gamle fik et indblik i den moderne skole.

Torsdag havde de motion, hvor de unge bar blyposer om benene for at mærke, hvordan det er, når kroppen bliver lidt tungere

Fredag var der billed- og skriveværksted i Forsamlingsbygningen, hvor unge og gamle malede billeder med den ”forkerte” hånd, så alle var lige dårligt stillede.

Positivt udbytte

Fredag var de fleste enige om, at projektet var vellykket.

- Jeg synes bare, det har været virkelig spændende, jeg tænkte til at starte med, at vi skulle ud og være sammen med nogle tørvetrillere, men det var de slet ikke, siger Julie Grønkjær, elev på Hjørring Ny 10.

Hendes lærer tror også, at begge parter har fået noget godt ud af det.

- Jeg tror fremover, når de vil møde nogen fra den anden generation, så vil de møde hinanden med mindre afstand og knap så mange fordomme, siger Annette Kappel Lausten.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.