Ungt skudoffer i København ligger på operationsbordet

23-årig mand, der var blevet skudt i brystet, klarede selv at køre til behandling på Rigshospitalet.

Ungt skudoffer i København ligger på operationsbordet

En 23-årig mand blev mandag aften såret af skud i brystet i Husum i København. Det var mandagens tredje skudepisode i det storkøbenhavnske område.

Offeret befandt sig i det fri på vejen Gadelandet i den københavnske bydel, da der blev åbnet ild imod ham. Politiet fik meldingen om skyderiet kort før klokken 20.

- Han transporterede sig selv til Rigshospitalet, fortæller vagtchef Dannie Rise.

Først på natten til onsdag er offerets tilstand stabil, men han ligger fortsat på operationsbordet.

Politiet har i forbindelse med skyderiet anholdt fire bandemedlemmer i nærheden. Men Københavns Politis centrale efterforskningsleder Robert Jensen siger dog, at det er uklart, om de har noget med sagen at gøre.

Den 23-årige mand blev ramt af et enkelt skud i brystet. Om han er blevet skudt forfra eller bagfra er ikke umiddelbart klarlagt.

Tidligere mandag blev der om eftermiddagen affyret fire skud i Bagsværd mod en 17-årig, der netop havde forladt et pizzeria på Triumfvej. Projektilerne traf en parkeret bil og ruden ind til spisestedet, mens den 17-årige undgik at blive ramt.

Og først på aftenen blev der affyret mindst 10 skud mod to parkerede biler ved et klubhus, som tilhører rockerklubben Bandidos i Hvidovre.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.