Brønderslev

Ungt talent bliver i barndomsklub

Anton Madsen har forlænget med BFC Vendsyssel

Anton Madsen: - Vil gerne være med til at forsvare det danske mesterskab. Privatfoto

Anton Madsen: - Vil gerne være med til at forsvare det danske mesterskab. Privatfoto

BRØNDERSLEV:Anton Madsen fortsætter i sin barndomsklub BFC Vendsyssel Hot Shots.

- Efter at have startet på klubbens U11-hold og spillet i alle ungdomsrækkerne debuterede den nu kun 19-årige Anton Madsen for to år siden på klubbens elitehold.

Det første år var som ”lærling”, men det blev alligevel til flere kampe i sæsonen og Anton Madsens seriøsitet, træningsiver og gå-på-mod fornægtede sig heller ikke i den netop afsluttede guldsæson, hvor han i sidste del af sæsonen var fast mand i startopstillingen. Ved en sæsonafslutnings komsammen fik han af træner Kim Olesen overrakt pokalen som Årets Spiller. En af begrundelserne var den positive udvikling han havde været igennem det sidste år.

- Det falder mig ikke vanskeligt at vælge at fortsætte i den klub jeg er vokset op i og med, siger Anton Madsen.

- De mange gode oplevelser jeg igennem årerne har fået og ikke mindst den udvikling jeg selv personligt har været igennem, har betydet meget for mig. Intet kommer af sig selv og jeg indså ret hurtigt at der skulle hårdt arbejde til for at nå det mål jeg havde sat mig, en plads på klubbens elitehold.

- Nu glæder jeg mig til den nye sæson, hvor vi for første gang i klubbens historie skal ud at forsvare et dansk mesterskab. Den nye sæson bliver også med ny træner. Vi har været heldige at have en af landets dygtigste trænere, Kim Olesen, men jeg har tillid til at klubben med den nye træner har fundet en god afløser for Kim Olesen, når han nu ikke havde mulighed for at fortsætte.

- Brønderslev floorball klub er en klub der tør satse på elitefloorball og hvor man som spiller kun skal koncentrere sig om at spille floorball, jeg er sikker på at vi igen i år får et slagkraftigt hold, der kan være med i toppen af eliteserien, siger Anton Madsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.