Union dropper Secher og hyrer ny speedway-landstræner

Anders Secher er færdig som landstræner i speedway, efter at der er ansat en afløser, som præsenteres fredag.

Speedwayledere afviser kørernes wildcard-protest Foto: Scanpix/Sportxpress

Speedwayledere afviser kørernes wildcard-protest Foto: Scanpix/Sportxpress

Danmarks speedwaylandstræner hedder fremover ikke længere Anders Secher.

Det står klart, efter at Danmarks Motor Union (DMU) onsdag udsendte en pressemeddelelse, hvor man takker Anders Secher for sit arbejde, og samtidig meddeler, at man vil præsentere den nye speedway-landstræner i forbindelse med et pressemøde ved DM, der køres 3. juni i Holsted.

- Det er med glæde, at Danmarks Motor Union kan informere, at der er indgået aftale med den kommende landstræner i speedway. Den nye landstræner præsenteres på et pressemøde ved DM den 3. juni i Holsted, skriver DMU.

Anders Secher sagde sit job som landstræner op i forbindelse med en konflikt tidligere på året omkring tildelingen af et wildcard til Michael Jepsen Jensen i forbindelse med en grandprix-kvalifikation.

Da konflikten var løst, ændrede Secher holdning og meddelte unionen, at han ønskede at fortsætte som landstræner.

Sechers kontrakt udløb med udgangen af april, og derfor har Danmark reelt ikke haft en landstræner i maj måned.

Efter en række møder med DMU meddelte Secher i slutningen af april, at han ikke følte, at døren var lukket i forhold til at fortsætte i jobbet.

- Alle er interesserede i at finde en løsning, der er god for dansk speedway, og jeg håber, jeg er en del af den ligning, lød det dengang fra Anders Secher.

Det bliver der dog ikke noget af, da DMU har ansat en anden til jobbet.

- Danmarks Motor Union har gennem den seneste periode gennemgået de forventninger og fokusområder, der skal arbejdes videre med i de kommende år for at sikre, at dansk speedway fortsat er den ledende speedwaynation i verden, skriver DMU i meddelelsen.

- På baggrund af dette har DMU undersøgt de forskellige muligheder, og der er nu indgået aftale med den kommende speedwaylandstræner, lyder det videre.

Herefter sender unionen en tak til Anders Secher.

- DMU vil samtidig benytte lejligheden til at takke Anders Secher for den store indsats, han har lagt i dansk speedway gennem de senere år.

- Anders har været med til at udvikle speedwaysporten herhjemme og har været med til indføre flere nye tiltag, som nu skal føres videre. Vi ønsker Anders held og lykke i fremtiden, skriver DMU i sin meddelelse.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.