United-assistent: Mourinho var frustreret

Utilfredshed med et gult kort til Paul Pogba endte med en bortvisning af José Mourinho, siger Rui Faria.

Manchester United manager Jose Mourinho Foto: Reuters/Carl Recine

Manchester United manager Jose Mourinho Foto: Reuters/Carl Recine

Manchester United måtte både vinke farvel til tre point og manager José Mourinho i løbet af søndagens 1-1-opgør hjemme mod West Ham.

Her bragte gæsterne sig foran efter halvandet minut, men Zlatan Ibrahimovic fik udlignet i første halvleg.

Undervejs blev det hele dog for meget for Mourinho, der sparkede til en flaske og gestikulerede åbenlyst fra sidelinjen efter en situation, hvor Paul Pogba fik en advarsel.

Den var Mourinho uenig i, og derfor reagerede portugiseren, forklarede United-assistenttræner Rui Faria efter opgøret til BBC.

- Dommeren forklarede sig til José, og der er ikke mere at sige. Jeg tror, der var frustration fra José efter det gule kort til Pogba.

- Det burde have været et frispark til os, men dommeren så det anderledes, siger Faria, der efter opgøret udtalte sig i stedet for Mourinho.

Faria gjorde det efter opgøret klart, at selv om Mourinho bliver bortvist, så svinger Mourinho stadig taktstokken i den slags situationer.

- Jeg tager ikke over. Jeg følger den normale procedure. José er bossen hele tiden, og han giver videre, hvad der er bedst for holdet. Vi forsøger så bare at få det til at ske, uden at han er der.

Det uafgjorte resultat betyder, at Manchester United ligger på sjettepladsen i Premier League med 20 point efter 13 kampe.

Mourinho blev også bortvist mod Burnley tidligere i sæsonen, hvilket gav portugiseren en spilledags karantæne.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.