Fodbold

United ligner sikre engelske mestre

Efter en hjemmesejr har Manchester United skabt en føring på 12 point med 12 kampe tilbage i Premier League

United-manager Alex Ferguson kunne glæde sig over sejren over Everton. Foto: Scanpix

United-manager Alex Ferguson kunne glæde sig over sejren over Everton. Foto: Scanpix

MANCHESTER:Manchester United ligner efterhånden sikre engelske mestre efter en hjemmebanesejr på 2-0 over Everton søndag aften.

Manchester City, der ligger på andenpladsen i Premier League, satte lørdag vigtige point til, da de på udebane tabte 1-3 til oprykkerne fra Southampton.

United har derved med 12 kampe tilbage i sæsonen skabt sig et solidt forspring på 12 point ned til ærkerivalerne på andenpladsen.

Det var et veloplagt United-mandskab uden Anders Lindegaard på bænken, der søndag tog imod gæsterne fra Everton på Old Trafford.

I kampens niende minut var Uniteds Robin van Persie tæt på at bringe hjemmeholdet foran efter et træk uden om Tim Howard i Everton-målet, men stolpen stod i vejen for en Manchester-føring.

Van Persie gjorde dog skaden god igen, da han fem minutter senere fandt Ryan Giggs inde foran Evertons mål, og Giggs kunne efterfølgende bringe hjemmeholdet foran 1-0.

Den hollandske angriber spillede igen en hovedrolle i første halvlegs sidste minutter, da han snød Evertons off-side-fælde omkring midten af banen og, efter et træk uden om Tim Howard, kunne sende bolde i et tomt mål til stillingen 2-0.

Det var et mere defensivt Manchester-mandskab, der kom ud til anden halvleg, og trods flere gode skud på mål i begge ender i en underholdende anden halvleg, holdt stillingen frem til slutfløjt.

I søndagens tidlige kamp rykkede Aston Villa op over nedrykningsstregen med scoringer fra Christian Benteke og Charles N’Zogbia, der sikrede en velfortjent 2-1 sejr hjemme over West Ham, trods et selvmål i kampens sidste minutter fra Ashley Westwood./ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst