United-målmands fremtid uvis efter mislykket handel

Målmanden David De Gea går et usikkert år i møde efter, at hans skifte til Real Madrid kiksede mandag.

1. september 2015 08:53

Manchester Uniteds dygtige målmand David De Gea kan ikke nødvendigvis regne med ret meget spilletid i den nuværende sæson efter, at hans skifte til Real Madrid mandag tilsyneladende gik i vasken.

Ifølge spanske medierapporter var klubberne blevet enige om en handel, og den spanske landsholdsmålmand havde skrevet under på en kontrakt, men papirerne nåede ikke rettidigt frem til det spanske fodboldforbund, som skulle have dem før midnat mandag.

Flere spanske medier hævder, at Real Madrids del af papirarbejdet blev indleveret rettidigt, mens Manchester Uniteds papirer først kom klokken 0.28 - 28 minutter for sent.

Ifølge aftalen skulle Real Madrids nuværende målmand Keylor Navas til Manchester United, men den handel bliver heller ikke til noget.

Manchester Uniteds manager, Louis van Gaal, har ikke brugt David De Gea hidtil i denne sæson og givet transfersagaen som årsag.

David De Gea er udtaget til det spanske landsholds kommende EM-kvalifikationskampe mod Slovakiet og Makedonien, men landstræner Vicente del Bosque har antydet, at den 24-årige målmand kan miste pladsen i truppen, hvis hans klubsituation fortsat er uafklaret.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...