United: Moyes får halv milliard til at købe en stjerne

Uniteds nye manager David Moyes må købe en spiller i 500-600 millioner kroners klassen i dette transfervindue

David Moyes har fået en stor pose penge til indkøb. Foto: Scanpix

David Moyes har fået en stor pose penge til indkøb. Foto: Scanpix

MANCHESTER:Manchester United er parat til at stille en større sum penge til rådighed, så klubbens nye manager David Moyes kan købe en stjernespiller forud for den kommende sæson i Premier League.

Klubbens direktør Ed Woodward slår fast, at United vil være i stand til at byde på spillere i 500-600 millioner kroners klassen.

- Vi har ikke penge, der brænder i vores lommer, men vi har en strategi for spillerkøb, og hvis David ønsker at gå efter en stjernespiller, så kan han gøre det, siger Ed Woodward ifølge nyhedsbureauet AFP.

Direktøren afslører samtidig, hvordan klubbens tidligere manager Alex Ferguson fik godkendt sine transferønsker internt.

- Alex ville identificere sine transfermål og fremlægge dem for Joel Glazer (formand) og David Gill (tidligere direktør), som diskuterede det og altid endte med at bakke ham op. Det vil fortsætte på samme måde med David Moyes, siger Ed Woodward.

Manchester Uniteds nuværende transferrekord stammer fra købet af Dimitar Berbatov i 2008. Dengang gav United 30,75 millioner kroner svarende til 266 millioner kroner til Tottenham i bytte for angriberen.

- Vi kunne godt have overgået transferrekorden, hvis vi ville. Alex fik måske ikke alle de spillere, han ville, men det handlede aldrig om, at han ikke fik stillet penge til rådighed, siger Ed Woodward.

Manchester United er denne sommer blevet sat i forbindelse med Tottenhams Gareth Bale, Real Madrids Cristiano Ronaldo samt Cesc Fabregas fra Real Madrid./ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.