United redder Lindegaard fra ny fadæse

Manchester United med Anders Lindegaard var bagud 0-1 mod Queens Park Rangers, men vandt kampen 3-1.

United redder Lindegaard fra ny fadæse

Anders Lindegaard tørstede efter succes i Manchester United-målet efter to nederlag i træk, og det har garanteret været en lettelse for danskeren at se sine holdkammerater vende 0-1 til 3-1-sejr i lørdagens Premier League-kamp mod Queens Park Rangers.

Den danske landsholdsmålmand var trods de to seneste 0-1-nederlag mod Norwich og Galatasaray igen i manager Alex Fergusons startformation.

Med sejren overtager Manchester United førstepladsen i tabellen fra naboklubben Manchester City, i hvert fald indtil søndag, hvor City spiller ude mod Chelsea.

Queens Park Rangers, som ligger sidst, havde få timer før kampen offentliggjort ansættelsen af den tidligere Tottenham-manager Harry Redknapp som erstatning for Mark Hughes, der blev fyret fredag.

Fra tribunen kunne Redknapp se, hvordan hans nye mandskab under vikarduoen Mark Bowen og Eddie Niedzwiecki leverede en langt mere viljestærk indsats med orden i defensiven, end holdet har præsteret i de seneste kampe.

Det var derfor Anders Lindegaard, som først måtte ind i målmaskerne og fiske bolden ud midt i første halvleg. Men afslutteren, Jamie Mackie, blev dømt offside.

Samme Mackie var dog på pletten fem minutter efter pausen, da Anders Lindegaard lige akkurat ikke kunne nå ned til en aflevering, der landede hos skotten, som scorede sit første Premier League-mål i denne sæson og bragte udeholdet foran.

Det var tredje kamp i træk, at Lindegaard lukkede mål ind, efter han overtog målmandsposten fra kollegaen David De Gea for lidt over en uge siden. Og det kunne være blevet tredje kamp med et 0-1-nederlag til Lindegaard og United.

Men som ofte før, hvor United har indkasseret mål i starten af anden halvleg, lagde holdet et massivt genpres, som hurtigt gav bonus.

I løbet af bare tre minutter vendte hjemmeholdet et truende nederlag efter to stort set identiske situationer: Hjørnespark i venstre side og hovedstødsscoringer. Først Jonny Evans til 1-1 og derefter Darren Fletcher til 2-1.

Festen blev fuldkommen, da indskifteren Javier Hernández efter 72 minutter bragte United på 3-1.

Queens Park Rangers har stadig den første Premier League-sejr til gode i denne sæson.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.