United skuffer hjemme og deler mod Stoke

David de Gea så skidt ud, da Stoke blev inviteret ind i Premier League-opgøret ude mod United og hentede 1-1.

Manchester United v Stoke City - Premier League Foto: Reuters/Carl Recine

Manchester United v Stoke City - Premier League Foto: Reuters/Carl Recine

Manchester Uniteds stjerner vadede i chancer i søndagens hjemmekamp i Premier League mod Stoke.

Men United-spillerne fik ikke udnyttet mulighederne og i stedet blev Stoke lukket ind i opgøret mod slutningen og hentede et sjældent point på Old Trafford med 1-1.

Første halvleg endte uden scoringer, hvilket var lidt af en præstation af hjemmeholdet.

Både Zlatan Ibrahimovic og Paul Pogba misbrugte store tilbud, og også Jesse Lingard kunne have bragt hjemmeholdet foran efter de første 45 minutter.

I den anden ende havde Geoff Cameron et stort tilbud for Stoke, men amerikaneren fik slet ikke afsluttet med kvalitet på Joe Allens forarbejde.

Måltørken begyndte at se en anelse problematisk ud efter pausen, men 20 minutter fik United hul på bylden.

Anthony Martial var sammen med Wayne Rooney kommet på banen i det 67. minut i stedet for Juan Mata og Lingard, og det var netop Rooney, der fandt Martial i Stokes felt.

Her viste den 20-årige franskmand klassen, da han flot drejede bolden over i højre side uden chance for Stoke-keeper Lee Grant.

Efter 1-0-føringen pressede hjemmeholdet gevaldigt på, og det tangerede et skydetelt, men United fik aldrig udnyttet mulighederne.

Det lignede dog en smal United-sejr, men syv minutter før tid, blev Stoke inviteret ind i opgøret, da Joe Allen fik lov at udligne til 1-1.

En afslutning fra distancen blev kun halvklaret af United-keeper David de Gea, som i stedet sendte bolden hen til Jonathan Walters, som efterfølgende sendte bolden på overliggeren.

Her endte riposten hos Joe Allen, der sendte bolden i nettet og dermed kunne Stoke juble over det sjældne point ude mod Manchester United.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.