United slår bundprop uden at anstrenge sig

Queens Park Rangers blev så let som ingenting slået med 2-0 på udebane af Premier Leagues suveræne førerhold

Alex Ferguson fik endnu en sejr lørdag eftermiddag. Foto: Scanpix

Alex Ferguson fik endnu en sejr lørdag eftermiddag. Foto: Scanpix

LONDON:Manchester United fortsætter med at nedlægge al modstand i Premier League, hvor holdet efter lørdagens 2-0-sejr over bundproppen Queens Park Rangers er ubesejret i de seneste 15 kampe.

Alex Fergusons mandskab gjorde kun det højest nødvendige i en kamp, hvor der aldrig var tvivl om, hvem der ville få de tre point.

Efter en sløv start fra United tog ligaens førerhold føringen midtvejs i første halvleg, da Rafael tornede bolden op i målhjørnet til 1-0.

Topscorer Robin van Persie havde driblet sig fri og kom på skudhold inde i QPR’s straffesparkfelt. Hollænderens forsøg blev slået ud i feltet, og så kunne Rafael flugte bolden ind i mål.

QPR havde ikke meget at byde ind med rent offensivt, og det blev kun til nogle ufarlige afslutninger fra distancen.

Ryan Giggs sørgede for at punktere al spænding et kvarter før slutfløjt på et kontraangreb. Veteranen modtog en stikning, og alene med hjemmeholdets keeper bankede han bolden i mål til 2-0 ude ved den fjerne målstolpe.

Desværre for United måtte Ferguson skifte Robin van Persie ud allerede i første halvleg med en skade.

Angriberen har en stor andel i Uniteds enorme forspring på 15 point til de nærmeste forfølgere i Premier League fra Manchester City, og Ferguson kan dårligt undvære den farlige hollænder.

Mens United buldrer af sted i toppen af rækken, så begynder det at snerpe til i bunden for Queens Park Rangers.

Harry Redknapps mandskab har syv point op til Aston Villa over nedrykningsstregen og går nu en vigtig periode i møde med en række kampe mod hold fra den nederste halvdel af Premier League.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.