United tromler videre trods Schmeichels strafferedning

Kasper Schmeichel reddede et straffespark, men tabte alligevel, da Leicester gæstede Manchester United.

Manchester United sejrede lørdag 2-0 over Leicester i den engelske Premier League og stryger dermed til tops i den bedste engelske række.

Klubben har vundet sine første tre Premier League-kampe og har endnu til gode at lukke mål ind. 10-0 lyder klubbens samlede målscore.

Leicester har tre point for sæsonens første tre kampe.

Hjemmeholdet sad på spillet fra kampens indledning uden dog for alvor at komme frem til de helt store chancer.

United havde bolden i nettet for første gang i første halvleg, men målet blev underkendt på grund af en snæver offside-kendelse. Juan Mata fulgte op på en afslutning fra Romelu Lukaku, men spanieren blev altså vinket offside.

Den franske midtbanestjerne Paul Pogba prøvede sig også med flere skud fra kanten af feltet, men havde ikke held med sine afslutninger.

Derfor stod der fortsat 0-0 på måltavlen, da holdene gik til pause.

Fra anden halvlegs indledning trykkede hjemmeholdet for alvor på, og det udmøntede sig i et straffespark efter godt 50 minutters spil.

Den tidligere Manchester United-spiller Danny Simpson blokerede et indlæg i feltet med armen, og det fik dommer Michael Oliver til at pege på pletten.

Uniteds stjerneangriber Romelu Lukaku tog sig af straffesparket og afsluttede hårdt til venstre for sig selv. Leicesters danske målmand, Kasper Schmeichel, havde dog læst afslutningen og reddede fornemt forsøget.

Værterne fortsatte det tunge pres, og det gav pote cirka 20 minutter før tid, da et hjørnespark dumpede ned for fødderne af indskiftede Marcus Rashford, der sendte bolden ind bag Kasper Schmeichel.

Med cirka 10 minutter tilbage af opgøret cementerede Marouane Fellaini sejren, da han rettede et indlæg i kassen til 2-0.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.