Morsø

Universitetspraktikant til lokal virksomhed

TR Consult får tilknyttet studerende med fokus på styrkelse af det lokale erhvervsnetværk

TR Consult i Durup får 1. september tilknyttet praktikant Joachim L. Ø. Olesen fra Aalborg Universitet.Foto: PR

TR Consult i Durup får 1. september tilknyttet praktikant Joachim L. Ø. Olesen fra Aalborg Universitet.Foto: PR

DURUP:Rådgivnings- og medievirksomheden TR Consult, der har til huse i det tidligere rådhus i Durup i Nordsalling, får 1. september tilknyttet en praktikant fra Aalborg Universitet.

- Udover at der i en periode bliver et ansigt mere at støde på i Rådhuset, forventer jeg, at vi kan sætte yderligere skub i nogle af de aktiviteter, vi allerede har fingrene i, siger direktør Thomas Rosenkrands.

Det vil især være aktiviteter som yderligere styrkelse af det lokale erhvervsnetværk, der vil være i fokus, mens universitetspraktikant Joachim L. Ø. Olesen er i huset i en periode på tre måneder.

- Vi er allerede godt i gang med Vækst i Durup, men vi vil gerne gøre det endnu bedre og samtidig dele de gode erfaringer med andre, siger Thomas Rosenkrands og tilføjer:

- Også på disse områder er jeg sikker på, at en universitetsstuderende med frisk viden om digitale medier kan bidrage positivt til udviklingen - både for området og for min virksomhed.

Også Joachim L. Ø. Olesen har høje forventninger til sin praktikperiode hos TR Consult.

- I mit studie har jeg arbejdet alsidigt med forretningsudvikling i forbindelse med kommunikation og digitale medier. Jeg glæder mig til at inddrage de værktøjer og den viden, jeg har, i arbejdet med landdistrikter, siger Joachim L. Ø. Olesen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.