Universitetspraktikant til lokal virksomhed

TR Consult får tilknyttet studerende med fokus på styrkelse af det lokale erhvervsnetværk

TR Consult i Durup får 1. september tilknyttet praktikant Joachim L. Ø. Olesen fra Aalborg Universitet.Foto: PR

TR Consult i Durup får 1. september tilknyttet praktikant Joachim L. Ø. Olesen fra Aalborg Universitet.Foto: PR

DURUP:Rådgivnings- og medievirksomheden TR Consult, der har til huse i det tidligere rådhus i Durup i Nordsalling, får 1. september tilknyttet en praktikant fra Aalborg Universitet.

- Udover at der i en periode bliver et ansigt mere at støde på i Rådhuset, forventer jeg, at vi kan sætte yderligere skub i nogle af de aktiviteter, vi allerede har fingrene i, siger direktør Thomas Rosenkrands.

Det vil især være aktiviteter som yderligere styrkelse af det lokale erhvervsnetværk, der vil være i fokus, mens universitetspraktikant Joachim L. Ø. Olesen er i huset i en periode på tre måneder.

- Vi er allerede godt i gang med Vækst i Durup, men vi vil gerne gøre det endnu bedre og samtidig dele de gode erfaringer med andre, siger Thomas Rosenkrands og tilføjer:

- Også på disse områder er jeg sikker på, at en universitetsstuderende med frisk viden om digitale medier kan bidrage positivt til udviklingen - både for området og for min virksomhed.

Også Joachim L. Ø. Olesen har høje forventninger til sin praktikperiode hos TR Consult.

- I mit studie har jeg arbejdet alsidigt med forretningsudvikling i forbindelse med kommunikation og digitale medier. Jeg glæder mig til at inddrage de værktøjer og den viden, jeg har, i arbejdet med landdistrikter, siger Joachim L. Ø. Olesen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.