Unødvendige serbiske mål irriterer Kasper Hjulmand

FC Nordsjælland var forberedt på Partizans styrker, men indkasserede alligevel to mål.

Kasper Hjulmand er ikke tilfreds med den måde, som FC Nordsjælland afgav to mål på mod Partizan. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix

Kasper Hjulmand er ikke tilfreds med den måde, som FC Nordsjælland afgav to mål på mod Partizan. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix

Det irriterer FC Nordsjællands cheftræner, at hans mandskab torsdag lukkede to mål ind i hjemmekampen mod Partizan, der slap fra Farum med en 2-1-sejr i Europa League-kvalifikationen.

FC Nordsjælland kom bagud i det tiende minut, da Ricardo Gomes headede gæsterne i front efter et hjørnespark. I anden halvleg blev en forsvarsfejl kostbar, og Goran Zakaric fik nærmest foræret scoringen til 2-0.

- Det var ikke en kamp, hvor vi skulle lukke to mål ind. Men det var de små detaljer, der kostede. Vi forsvarede dårligt ved 0-2-målet, og i forhold til målet til 0-1 var vi forberedt på, at bolden ville komme i det område.

- Så det var voldsomt irriterende, siger Kasper Hjulmand til Frederiksborg Amts Avis.

En reducering af Mathias Rasmussen sikrede en smule nordsjællandsk håb inden returkampen, og Kasper Hjulmand fortæller da også til avisen, at man stadigvæk har en tro på at kunne vinde sammenlagt.

FC Nordsjællands norske målscorer blæser til angreb i returkampen.

- Selvfølgelig giver reduceringen liv, men vi ville jo helst mindst have haft uafgjort. Vi har et udgangspunkt, som vi bare skal angribe, og det er vi gode til, siger Mathias Rasmussen til bold.dk.

Der er returkamp i Beograd torsdag i næste uge.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.