Ups! Rev det forkerte hus ned

En fejl på Google Maps fik voldsomme konsekvenser

Det var huset ved det røde kryds, der skulle have været revet ned. I stedet endte Lindsay Diaz’ hus med at måtte lade livet. Foto: Google Maps

Det var huset ved det røde kryds, der skulle have været revet ned. I stedet endte Lindsay Diaz’ hus med at måtte lade livet. Foto: Google Maps

USA:Lindsay Diaz, der bor 7601 Calypso Dr. i Rowlett i Texas, har ikke haft det for let, siden en tornado 2. juledag sidste år beskadigede hendes hus. Men nu havde hun fået sparet penge nok sammen til at gå i gang med at reparere det, sendt en ansøgning om en byggetilladelse - for så at få at vide, at nogen har revet hendes hus ned.

På grund af en fejl i en adresse på Google Maps. Det skriver tv-stationen KERA, der har berettet om Lindsay Diaz ad flere omgange siden tornadoen.

- Jeg var på vej hjem fra arbejde, da jeg fik en opringning fra min nabo. Hun var meget oprevet, hun græd og da jeg spurgte hende om, hvad der var galt, så fortalte hun mig, at et nedrivningsfirma kom og rev huset ned ved en fejl, siger Lindsay Diaz til KERA.

Billy L Nabors hedder firmaet, der rev huset ned, og de sagde til Diaz, at de havde kontrolleret, at det var den rigtige adresse - det var det så ikke, husnummeret var godt nok, men det var den forkerte gade. Det var 7601 Costeau Dr., der skulle rives ned. Firmaet har endnu ikke undskyldt over for Lindsay Diaz.

Google har i mellemtiden rettet fejlen på kortet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.