Uro skæmmer kamp mellem England og Ungarn på Wembley

1-1-kampen mellem England og Ungarn på Wembley blev skæmmet af uro på udeholdets tilskuerafsnit.

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

England v Hungary - FIFA World Cup qualifiers - European - Wembl Engelsk politi og ungarske fans udvekslede slag kort efter kampstart i opgøret mellem England og Ungarn i VM-kvalifikationen. David Klein/Ritzau Scanpix

KØBENHAVN:England måtte skuffende nøjes med 1-1 på Wembley mod Ungarn i VM-kvalifikationen, men uro på tribunerne stjal opmærksomheden.

Kort efter kampstart klokken 20.45 dansk tid var det engelske politi i aktion på udeholdets tilskuerafsnit, og der blev uddelt slag fra begge sider.

Balladen varede i flere minutter, inden der faldt lidt ro på afsnittet.

Nogle ungarske fans buhede, da de engelske spillere knælede i protest mod racisme inden opgøret.

Ifølge politiet opstod uroen, da betjente entrerede afsnittet for at anholde en tilskuer for racistisk opførsel over for en steward på stadion.

- Da betjentene foretog anholdelsen, opstod der mindre uroligheder involverende andre tilskuere. Ordenen blev hurtig genoprettet, og der har ikke været yderligere episoder på dette tidspunkt, skriver politiet på Twitter.

En enkelt fan er blevet arresteret efterfølgende, skriver Sky Sports.

Uroen kommer i kølvandet på, at Ungarn har fået en bøde og skal spille en hjemmekamp uden tilskuere, efter at fans kom med racistiske tilråb og kastede med flasker i opgøret mellem de to lande i september.

Her vandt England 4-0 i Ungarn.

Selv om fansene igen stod for negativ opmærksomhed, imponerede de ungarske spillere på banen.

Efter 25 minutter kom Ungarn således i front i opgøret, da Roland Sallai scorede på et straffespark begået af Luke Shaw. Backen havde forsøgt at sparke en bold væk, men ramte i stedet en ungarer i hovedet.

England kom dog hurtig tilbage og efter 37 minutter blev der udlignet. Et frispark endte for fødderne af forsvarsspiller John Stones, der tæt på mål sparkede bolden i nettet.

Men mere blev det ikke til for England trods et overtag i spil og chancer.

Dermed sluttede en imponerende stime på 21 sejre i kvalifikationskampe i træk på hjemmebane.

England har dog stadig kurs mod en direkte billet til VM i Qatar i 2022. Med to kampe igen har England 20 point, hvilket er tre mere end Polen og fem mere end Albanien.

Polen slog tirsdag aften Albanien på udebane med 1-0. Her var der ligeledes tilskueruroligheder, da albanske fans blandt andet kastede flasker efter de polske spillere, der jublede over målet. Kampen var derefter suspenderet i et stykke tid.

/ritzau/Reuters

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.