Uruguay-spiller: Dybt skuffet over Chiellinis reaktion

25. juni 2014 06:32

Natal, Onsdag /ritzau/AFP

Diego Lugano er skuffet over Italiens Giorgio Chiellini forsøg på at få udvist Luis Suarez efter bid-episode.

Den italienske landsholdsforsvarer Giorgio Chiellini må lægge øre til hård kritik, efter at han tirsdag aften blev bidt i skulderen af Uruguays angriber Luis Suarez.

Uruguays forsvarsspiller Diego Lugano har ikke meget til overs for Chiellini, der forsøgte at overbevise kampens dommer om, at Suarez burde udvises.

- Det værste er Chiellinis attitude.

- Han er en stor spiller, som har haft en storslået karriere, men det stemmer ikke overens med italiensk fodbold at råbe, skrige og appellere mod en rival, når man forlader banen.

- Han har skuffet mig totalt som menneske. Jeg så virkelig op til ham, siger Diego Lugano.

Uruguay vandt opgøret 1-0 efter en scoring i slutfasen og sendte Italien ud af VM-turneringen, mens sydamerikanerne er videre til 1/8-finalerne.

Umiddelbart inden Diego Godíns vigtige mål bed Luis Suarez den italienske forsvarsspiller Giorgio Chiellini i skulderen, hvilket skabte stor opstandelse i den italienske lejr. Dommeren så dog ikke episoden, og lod Suarez blive på banen.

Det er langt fra første gang, at stjerneangriberen har brugt tænderne som våben.

Luis Suarez fik for godt et år siden 10 spilledages karantæne i en kamp for Liverpool, efter at han havde bidt Chelsea-forsvareren Branislav Ivanovic.

Dengang kom det frem, at stjerneangriberen også havde brugt tandsættet i sin tid hos Ajax Amsterdam i hollandsk fodbold.

/ritzau/AFP

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...