Tennis

US Open-vinder fejrer plads i sæsonfinalen med lynsejr

Naomi Osaka er som den tredje kvindelige tennisspiller sikker på en plads i sæsonfinalen i Singapore.

Naomi Osaka fra Japan vandt på under en time tirsdagens kamp mod amerikaneren Danielle Collins. Foto: Fred Dufour/Ritzau Scanpix

Naomi Osaka fra Japan vandt på under en time tirsdagens kamp mod amerikaneren Danielle Collins. Foto: Fred Dufour/Ritzau Scanpix

Naomi Osaka overraskede stort, da hun vandt grand slam-turneringen US Open med en finalesejr over Serena Williams i sidste måned.

Den japanske tenniskomet har fortsat sit storspil i de seneste uger, og det har sikret hende en plads i sæsonfinalen i Singapore.

Som den tredje spiller er 20-årige Osaka kvalificeret til WTA Finals. De to øvrige er Simona Halep og Angelique Kerber. Kun sæsonens otte bedste spillere får plads i sæsonfinalen.

Osaka er i denne uge med i WTA-turneringen China Open, og tirsdag vandt den ottendeseedede japaner med de overbevisende cifre 6-0, 6-1 over amerikaneren Danielle Collins.

Kampen i anden runde i Beijing varede kun 53 minutter. I tredje runde skal Osaka møde den tiendeseedede tysker, Julia Görges.

Osaka fortalte mandag, at hun har blandede minder fra US Open-triumfen, som blev overskygget af Serena Williams' raserianfald mod kampens dommer, Carlos Ramos.

- Minderne fra US Open er lidt bittersøde for mig. Dagen efter gad jeg ikke rigtig tænke på det, fordi det ikke nødvendigvis var det lykkeligste øjeblik for mig, siger Osaka ifølge Reuters.

Osakas sejr tirsdag blev ikke den største, da kineseren Qiang Wang senere på dagen vandt med hele 6-0, 6-0 over Jelena Ostapenko fra Letland.

Caroline Wozniacki vandt mandag sin første kamp i turneringen i Kina, og den andenseedede dansker skal onsdag i aktion mod kroaten Petra Martic, der er nummer 36 i verden.

Wozniacki er tæt på en plads i sæsonfinalen, der spilles fra 21. til 28. oktober. Danskeren vandt sidste år sæsonfinalen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst