Usain Bolt er med hele vejen på karrierens sidste løb

Sprinterkongen Usain Bolt er med allerede fra de indledende heats, når Jamaica løber 4x100 meter ved VM.

TOPSHOT-ATHLETICS-WORLD-2017 Foto: Scanpix/Antonin Thuillier

TOPSHOT-ATHLETICS-WORLD-2017 Foto: Scanpix/Antonin Thuillier

Usain Bolt løber lørdag sine sidste løb nogensinde på topplan.

Det sker, når han sammen med den jamaicanske stafet skal forsøge at hente guld på 4x100 meter ved VM i atletik i London.

Og den 30-årige sprinterkonge er med allerede fra de indledende heats, skriver nyhedsbureauet Reuters. Ved tidligere mesterskaber har Bolt ellers ventet til finalen med at indgå i stafetten.

- Jeg er altid spændt på at løbe stafet, og nu må vi se, hvad gutterne er forberedt på at levere, lyder det fra Usain Bolt.

Yohan Blake er den eneste fra årets jamaicanske stafet ud over Bolt, der tidligere har været med til at tage medaljer på stafetten ved VM.

- Nu må vi se. Vi har ikke trænet nogen skift med depechen, men jeg føler alligevel, at vi er klar, siger Usain Bolt og tilføjer:

- Jeg har snakket lidt med Julian Forte (der var i VM-semifinalen på 100 meter, red.), men ikke rigtigt med de andre unge drenge.

Bolt kan tage sin 12. VM-guldmedalje ved stafetten. Inden da skal han dog stadig komme sig over en smule ømhed fra lørdagens 100 meter-finale.

- Fysisk har jeg det fint. Der er lidt smerte, men det er ikke noget, som en massage ikke kan klare. Jeg tager det stille og roligt, siger Bolt.

Både indledende heats og finale på 4x100 meter løbes lørdag 12. august.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.