Usain Bolt scorer to mål i første start for australsk klub

Sprinterlegenden Usain Bolt lavede sine første mål for Central Coast Mariners i 4-0-sejr i testkamp.

Ritzau
Usain Bolt (tv.) fejrer en af sine to scoringer i fredagens testkamp for Central Coast Mariners. Foto: Peter Parks/Ritzau Scanpix
Fodbold 12. oktober 2018 12:56

Det blev en succes, da atletiklegenden Usain Bolt fredag fik sin første start for fodboldklubben Central Coast Mariners.

Den 32-årige jamaicaner lavede to mål, da den australske klub vandt 4-0 over Macarthur South West United i en testkamp i Campbelltown.

- Min første start, og så laver jeg to mål. Det er en god følelse, siger Usain Bolt til Central Coast Mariners' Twitter-profil.

- Jeg er glad for, at jeg er kommet her og kan vise verden, at jeg forbedrer mig, siger han.

Begge Usain Bolts mål faldt i anden halvleg, hvor han først scorede til 3-0 og senere til 4-0.

Den ottefoldige OL-guldvinder, der er verdensrekordholder på 100 meter, 200 meter samt i 4x100 meter stafet med Jamaica, kom i august til Central Coast Mariners.

Usain Bolt forsøger at spille sig til en kontrakt med klubben, der spiller med i A-League, som er den bedste række i Australien.

Jamaicaneren har tidligere prøvetrænet i klubber som tyske Borussia Dortmund, Mamelodi Sundowns i Sydafrika og hos Strømsgodset i Norge.

Usain Bolt slog igennem ved OL i Beijing i 2008, hvor han vandt tre guldmedaljer. Det samme gjorde han ved OL i London i 2012 og OL i Rio i 2016.

Bolt mistede sidste år dog guldmedaljen på 4x100 meter fra OL i Beijing.

Det skete, fordi Nesta Carter fra Jamaicas hold med ni års forsinkelse blev knaldet for at have brugt doping under legene i Kina.

Usain Bolt har vundet 11 VM-guldmedaljer i atletikkarrieren.

Han indstillede karrieren på topplan sidste år.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...