Uskarpt comeback af Logvin

Tanja Logvins første kamp for TST Hjørring og første kamp siden bruddet med Aalborg DH viste, at hun langt fra er i form, men til gengæld oser hun af spilleglæde.

Tanja Logvin viste i sin debut for TST Hjørring, at hun er langt fra formen. Men hun viste også i glimt det spil, der for år tilbage gav hende titlen som verdens bedste spiller.

Tanja Logvin viste i sin debut for TST Hjørring, at hun er langt fra formen. Men hun viste også i glimt det spil, der for år tilbage gav hende titlen som verdens bedste spiller.

- Det var svært og meget hårdt, for jeg har ikke haft en bold i hånden i otte måneder. Ud fra det var debuten okay. Vi vandt, og det var sjovt, Det sagde den tidligere verdensklassespiller Tanja Logvin efter, hun havde fået 25 minutters spilletid i sin første kamp for TST Hjørring i håndbolddamernes 1. division. Vendelboerne vandt 35-25 over Roskilde-Ringsted HF og tog dermed et stort skridt mod oprykningsspillet til Guld Bageren Ligaen. Den 34-årige spiller, der tidligere er kåret som verdens bedste, scorede tre mål på syv forsøg, og hun måtte selv signalere, at hun måtte ud på bænken for at få pusten i slutningen af 1. halvleg. Men efter kampen var Tanja Logvin superglad for igen at have spillet håndbold, efter sidste års ulykkelige forår i Aalborg DH, hvor hun blev frosset ud, fordi ledelsen ikke mente, de havde råd til hende. - Jeg var så træt af håndbold efter slutningen i Aalborg DH, og jeg så ikke engang håndbold i fjernsynet i et halvt år. Men da jeg i december begyndte at træne TST Hjørrings talenter, fik jeg lysten igen, og da førsteholdet spurgte om jeg ikke ville hjælpe dem, sagde jeg ingen problem, fortæller venstre backen. Hun spiller som amatør i klubben, og kommer hun i bedre form bliver hun helt sikkert en stor gevinst for TST Hjørring. Læs mere om Tanja Logvins comeback i NORDJYSKE søndag.

Breaking
Kæmpe politiaktion i Aalborg Øst
Luk