Utilfredse fans vil spænde ben for Brøndby-ledelse

Bestyrelsen i Brøndby ønsker at kunne sælge klubben uden aktionærernes accept. Fansene er imod forslaget.

Utilfredse fans vil spænde ben for Brøndby-ledelse

På onsdagens generalforsamling i Brøndby vil bestyrelsen forsøge at hente opbakning til at kunne sælge klubben i fremtiden uden et "ja" fra aktionærerne.

Det kontroversielle forslag vækker harme hos fansene i Brøndby Supporters Trust (BST), der arbejder for at øge indflydelsen blandt klubbens menige aktionærer.

Foreningen kalder det urimeligt at bede aktionærerne tage stilling til et salg, ingen på forhånd kender betingelserne for, og han giver derfor en klar opfordring til at stemme forslaget ned.

Normalt vejer aktionærers stemme ikke tungt på vægtskålen ved klubbens generalforsamlinger, men da det kontroversielle forslag kræver opbakning fra 90 procent af den fremmødte aktiekapital, er formanden derfor mere optimistisk.

- Bestyrelsen har jo sit faste flertal, så det er de færreste ting, der egentligt er til reel afstemning, siger foreningens formand Sune Blom.

- Men det forslag har man jo en reel chance for at stemme ned. Jeg tror også, der er en mulighed for, at forslaget bliver blokeret i morgen, siger Sune Blom.

I sidste måned gav BST-formanden også sin utilfredshed til kende på foreningens egen hjemmeside.

- Med forslaget vil bestyrelsen kunne sælge klubben for en skilling uden om de aktionærer, der har finansieret klubben de sidste mange år.

- Vi mener ikke det er rimeligt at bede aktionærerne om at tage stilling til et salg af klubben, inden der foreligger konkrete oplysninger om et eller flere købstilbud, sagde Sune Blom.

Brøndby Supporters Trust, der har mere end 1200 medlemmer, arbejder på at organisere de mere end 20.000 aktionærer i Brøndby og give de menige aktionærer en reel stemme på generalforsamlingen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.