Uvejr udsætter Thorbjørn Olesens jagt på Tiger

Farligt vejr udsætter afgørelsen i Orlando til mandag, hvor Thorbjørn Olesen og alle andre jagter Tiger Woods.

Uvejr udsætter Thorbjørn Olesens jagt på Tiger

Søndag var dagen, hvor danske Thorbjørn Olesen og de andre golfspillere skulle forsøge at indhente ikonet Tiger Woods, der fører PGA-turneringen i Orlando i Florida, men det satte vejret en stopper før.

Efter tre hullers golf til danskeren og bare to til Woods blev spillet stoppet på grund af uvejr.

- Spillet er udsat på grund af farligt vejr, lyder meldingen fra arrangørerne.

Tiger Woods var ellers klar fra start til at fortsætte ugens fine takter i forsøget på at vinde turneringen og dermed generobre førstepladsen på verdensranglisten i golf.

Men den 37-årige amerikaner blev stoppet efter blot to hullers golf på sin afsluttende runde i Arnold Palmer Invitational.

Woods åbnede med en par på hul 1 og en birdie på hul 2, inden han måtte tilbage i klubhuset. Danske Thorbjørn Olesen nåede tre huller, som han alle klarede i par.

Tiger Woods fører fortsat turneringen, og han er samlet 12 slag under par. Det er tre slag bedre end en kvartet i ni slag under par. Thorbjørn Olesen ligger på en delt sjetteplads i en samlet score på otte slag under par.

Danskeren er således fire slag efter Woods, men Olesen kan indtil videre være ovenud tilfreds med sin indsats i Florida.

Finalerunden er udsat indtil mandag eftermiddag klokken 15 dansk tid.

Præmiesummen i turneringen er på 6,2 millioner dollar, men det er nok mere udsigten til at fortrænge nordireren Rory McIlroy fra verdensranglistens førsteplads, som Woods vil tænke på natten til mandag.

Woods var senest nummer et i verden i oktober 2010.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.